Jeździł jeździł i to w dodatku tez rudą,gdyby ta jedynka była kobieta to dała by mi za ta wypowiedź w ryj ale pół warszawy nia jeździło.To jakis prasowy egzemplarz wpadł w kilka rączek m.in i w moje wprawdzie tylko na godzinke z hakiem ale zawsze.Nie maiłem jeszcze okazji prowadzic auta które by takłatwo chciało bokiem chodzic,a co do osiągów to nie rzuca na kolana bo do sety i tak sie slizga na dsc off lub hamuje na dsc on a potem mysle ze 335i z dobrym programem tez bym z nia powalczył.ogólnie autko fajne ale nie za te pieniadze.rypik pisze:JACK SMG jeździł 1M ?
Kills
Re: Kills
JK
Ja ostatnio miałem kilka okazji ale nic rewelacyjnego e46 328 została ładnych kilkaset metrów za mną następnie golf vr6 zrezygnował przed zapięciem 3-ki i najciekawszy to chrysler crossfire z tym było więcej zabawy bo na wylotówce go złapałem i sprowokowałem do zabawy siedziałem mu na ogonie tak do 20zł później dopiero zwolnił się prawy pas to ognia na prawą bo zjechać nie chciał i ognia łeb w łeb gonimy prędkość sporo ponad 20zł aż tu rondo i trzeba hamować.Zwolniliśmy i od nowa ale tym razem został w tyle tak ze 150m i już mnie nie przegonił jechaliśmy tak kilkanaście km.Nie wiem jaka wersja tego crossfire czy srt czy zwykła ale też to autko fajnie pomyka.
Wczoraj zjadlem na kolacje Porshe Cayenne zamykajac licznik na autobanie z Frankfurtu do Dresden. Bawilismy sie jakas godzine lecac po 250km/h. Szkoda ze moja fura ma odciecie przy 265 no ale dalo rade, chociaz nie wiem czy Porshe lecialo na maksa. Panowie ten odcinek ponad 300km autostrady plaskiej jak stol 3 pasy i o 24 prawie zadnego ruchu, istny raj! A tak przy okazji zahaczylem o Ring i zjadlem tam kilka bemek i mercow
Tor jest kosmiczny, lepszy od rollercoaster tyle mam do powiedzenia ale moze napisze cos wiecej w innym dziale i wrzuce jakis filmik.

Audi S3 8P poliftowe objechane 2 razy z rolki a z Audi R8 V8 równo do końca trójki (potem odpuściliśmy) ;-)
Dzisiaj tylko to R8 a to i tak przypadkowo kiedy byłem na chwilę autem w mieście
S3 było wczoraj
.

jak rękawiczki 

pewnie zaraz mnie wszyscy zlinczuja ale temat "kills" w obecnym wydaniu jest trochę dziecinny.Ja moge powiedzieć ze wczoraj objechałem veyrona(którego kierowca własnie dłubał w nosie) Nie poddaje pod watpliwosc waszych killów ale czytanie tego przypomina dyskusje przedszkolaków.Aby temat nabrał rumieńców nagrywajcie filmiki.Mnie zainspiował Erich Daviditch ze złotej m5 który zawsze jeździł z kamerka co zaowocowało wieloma ciekawymi filmikami na necie.(warto wpisać gold m5, lata po moskwie jak opetany )m!xeR pisze:Dzisiaj tylko to R8 a to i tak przypadkowo kiedy byłem na chwilę autem w mieścieS3 było wczoraj
.
Wczoraj kupiłem sobie małe hd pro które zamontowałem w rogu deski tak by było widac droge i odczyty z head up-a Dzis wieczorem wyjade na miasto moze cos fajnego sie uda nagrać.Was tez gorąco namawiam aby ubarwic ten temat filmikami wówczas był by to jeden z najlepszych działów na forum a tak to takie "kacze opowieści"
JK
Wolnossące V8 z Ingolstadt to hmm...użyję eufemizmu...kupa. Nawet wersje bez FSI (bezpośredniego wtrysku) miały duży problem, żeby choćby zbliżyć się do seryjnej mocy. Wersje z FSI z przebiegiem kilkadziesiąt tysięcy km i więcej zazwyczaj na hamowni pokazują wyniki 330-340KM i < 400Nm. Dopiero po czyszczeniu kanałów dolotowych z syfu który się tam zbiera auto łapie oddech aczkolwiek do katalogowych 420KM nadal troszkę brakuje ;-)JACK SMG pisze:.Ja moge powiedzieć ze wczoraj objechałem veyrona(którego kierowca własnie dłubał w nosie) Nie poddaje pod watpliwosc waszych killów ale czytanie tego przypomina dyskusje przedszkolaków..Was tez gorąco namawiam aby ubarwic ten temat filmikami wówczas był by to jeden z najlepszych działów na forum a tak to takie "kacze opowieści"m!xeR pisze:Dzisiaj tylko to R8 a to i tak przypadkowo kiedy byłem na chwilę autem w mieścieS3 było wczoraj
.
Ahhh ale żebym nie był dziecinny...tzn. gołosłowny. Proszę oto wykres przykładowego rs4 b7 po 70t km.

Najprawdopodobniej, jechałem z R8 dotkniętą podobną bolączką. Szkoda bo teraz już nie będę robił szału pod remizą w piątkowe wieczory opowiadając jak to jechałem równo z R8

Na koniec gwoli ścisłości. Twoja analogia o pojedynku z Veyronem wykazuje jedynie Twoją ignorancję w temacie szeroko pojętej motoryzacji.
Pozdrawiam.
JACK SMG, ja bym olał zegary. Najwięcej nagrasz jak ustawisz kamerkę na całą boczną szybę a reszta kadru na przednią. Tylko trzeba pamiętać o tym aby do wyścigu ustawiać się z konkretnej strony.
Części wyścigów nie nagrasz gdyż nie będziesz mógł się z konkretnej strony ustawić, ale ustawiając kamerkę do przodu nagrasz tylko jak dostajesz mocne baty
Części wyścigów nie nagrasz gdyż nie będziesz mógł się z konkretnej strony ustawić, ale ustawiając kamerkę do przodu nagrasz tylko jak dostajesz mocne baty